Iedereen heeft sterke kanten. Net zoals iedereen zwakke kanten heeft. Toch zijn de meeste mensen zich meer bewust van hun zwakte en minder van hun kracht. Dat komt ook omdat we vaak niet vanuit kracht opereren. Als je geboren wordt ben je jezelf en zijn je karakterstructuren aanwezig. Door je opvoeding, vrienden, gebeurtenissen en alles wat je meemaakt in je leven, ontwikkelen we ons psychologische zelf.

Dat wijkt nogal vaak af van je essentiële zelf. Aan de hand van het het psychologische model het Enneagram legt Willem Jan van de Wetering je echte zelf bloot en laat jou zien wie je werkelijk bent. Daardoor leer je je sterke kanten kennen en kun je je zwakke kanten gaan ontwikkelen.

Je kunt veel meer dan je denkt dat je kunt. Het Enneagram laat je ontdekken wat jouw werkelijke kracht is.
Dit is een Enneagram Doeboek. Aan de hand van voorbeelden, vragen, tests, kun je snel achter je eigen enneagramtype komen en leer je je sterke kanten te ontdekken en ontwikkelen.
Ontdek je zelf en ontdek je werkelijke kracht.

Ligt er bij jou ook al langer een manusscript op de plank maar je weet niet hoe je het drukklaar kan maken? Neem dan contact op met DTPH.
Kijk op de website van GVMedia om het boek Ontdek je sterke kanten te bestellen.

Skip to content