Net voor de kerst kreeg ik een email of ik ook Powerpoint- en Wordbestanden, wat als lesmateriaal werd gebruikt, kon omzetten naar een drukbaar mooi vormgegeven bestand. Zoals ik altijd doe reageerde ik direct enthousiast terug, sloot mijn computer af en begon aan de kerstviering met mijn kinderen. Het was pas februari toen ik opnieuw een mailtje kreeg van dit bedrijf dat ze niets van mij hadden gehoord en of ik nog interesse had.
Vreemd, dacht ik, ik weet zeker dat ik ze gemaild had. Opnieuw mailde ik enthousiast terug en hield het deze keer wat beter in de gaten. Na een paar dagen had ik nog steeds niet gehoord. Ik had ook geen telefoonnummer dus bellen ging ook niet.

Gelukkig ben ik creatief en niet voor één gat te vangen, dus ik verstuurde mijn mail nog een keer via mijn gmail account en toen hadden we contact. Mijn mails eindigde allemaal in de spam door een nieuwe windows-update. Gelukkig was het contact gelegd en konden we een teams-meeting inplannen. De A3 die ik te zien kreeg was overweldigend explosief en ik moest hier zonder enige kennis van explosiegevaar mee aan het werk gaan.

Het resultaat kan ik natuurlijk niet laten zien omdat het officieel lesmateriaal is maar het resultaat was een overduidelijk schema wat te doen bij explosiegevaar. Zelfs de heren waren verrast door de duidelijkheid van hun eigen verhaal. Na nog een paar puntjes op de i werd het project met grote tevredenheid afgerond. Naast de A3 sheet, vroegen ze mij ook om een aanpassingen in het logo. Ook dat werd met veel enthousiasme ontvangen.

Skip to content